Ellen G. White - onlinebøger

Ellen G whiteEllen G. White   Ellen G. White (1827 - 1915) var som religiøs taler og forfatter velkendt på tre kontinenter, og hun var en af grundlæggerne af den bevægelse, der blev til Syvende Dags Adventistkirken. Hun blev født i Portland i den amerikanske stat Maine og tilbragte sine unge år i det nordøstlige USA. Hendes rejser og arbejde førte hende til de dengang hurtigt voksende centrale og vestlige dele af nationen. Årene 1885 til 1887 viede hun til at arbejde i de vigtigste lande i Europa, hvor hun ofte talte til store forsamlinger og fortsatte sit forfatterskab. Herefter tilbragte hun ni aktive år i Australien og New Zealand. Fra hendes hånd findes 45 bøger, store og små, inden for teologi, uddannelse, sundhed, hjemmet og praktisk kristendom. Adskillige af disse har en udbredelse på mere end en million eksemplarer, og Vejen til Kristus er den mest populære og udbredte.

* Den engelske originaltitel er vist i parentes

Mod en bedre fremtid     (The Great Controversy)

Patriarker og Profeter    (Patriarchs and Prophets)

Profeter og Konger    (Prophets and Kings)